EMAsphere

palpa emasphere

EMAsphere

Palpa is partner van EMAsphere. Wij implementeren EMAsphere in uw bedrijf, geven training en advies. Contacteer ons voor meer informatie.

EMAsphere is een kant-en-klare businessoplossing om de prestaties van uw bedrijf op te volgen. De bedrijfsgegevens worden automatisch uit verschillende bronnen, waaronder uw boekhoudpakket, gehaald en in huidige en toekomstige KPI’s, grafieken en rapporten gegoten op een overzichtelijke, snelle en interactieve manier.  EMAsphere zorgt voor een enorme tijdswinst en efficiëntie en maakt het mogelijk om financiële en operationele indicatoren op te volgen om de juiste beslissingen te nemen. U verliest geen tijd meer met het opstellen van rapporten, maar kan focussen op het analyseren van de cijfersen uw beslissingsproces verbeteren.EMAsphere integreert met meer dan 20 verschillende boekhoudpakketten. Al uw boekhoudkundige gegevens worden automatisch en op regelmatige basis in de applicatie geïmporteerd. U kan uw bedrijf analyseren met behulp van KPI’s, de resultatenrekening, de balans, een omzet- en kostenanalyse, kasplanning, … Ook budgettering en forecasting worden eenvoudig met EMAsphere.

Een EMAsphere-app (Android en iOS) is gratis ter beschikking en maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier uw belangrijkste KPI’s te raadplegen en te visualiseren.