TravelNote

Palpa enTravelNote: over co-creatie en win-win situaties

Het Travelnote ERP platform

TravelNote maakt de meest complete backoffice en midoffice ERP software voor de reisbranche, zowel voor reiskantoren als touroperators. Zij zochten een manier om meer interactieve dashboards en overzichten aan hun klanten te kunnen aanbieden, en kwamen zo bij Palpa terecht.

Een demonstratie overtuigde TravelNote om deze nieuwe optie niet te integreren in hun ERP platform, maar om voor een flexibele oplossing met Microsoft Power BI te kiezen.

De samenwerking tussen Palpa en Travelnote is een mooi voorbeeld van co-creatie. Er werd gestart met een uitgebreide analyse fase. Daarbij kwam ook de steun van de KMO Portefeuille waarvoor Palpa geregistreerd is, goed van pas. Palpa ontwikkelde daarna in nauwe samenwerking de standaard set dashboards en rapporten. TravelNote klanten die de optie ‘reporting’ nemen krijgen via TravelNote de nodige credentials om in te loggen en de rapporten op basis van hun eigen data te bekijken. Indien gewenst kan dit aangevuld worden met maatwerk. Een zeer uitgebreide demovideo (TravelNote User Manual) kan u hier vinden, deze geeft een goede indruk van de vele mogelijkheden. Het volledige nieuwsbericht leest u hier.

Via klanteninterviews werd alles afgetoetst en werden verbeteringen doorgevoerd. Daardoor is de klantenacceptatie nu zeer hoog. De klanten krijgen nieuwe inzichten in hun bedrijfsvoering, en dankzij ondermeer de IATA modules kunnen ze efficiënter communiceren met hun B2B klanten. Een echte win-win situatie voor alle betrokken partijen.

2 demo schermen, in totaal zijn er een tiental per klant

Ons nieuw product is het bewijs dat de samenwerking tussen Palpa en TravelNote werkt. Kris zijn jarenlange ervaring in business intelligence en zijn kennis van Power BI hebben bijgedragen tot een product van sterke kwaliteit. Bovendien werkt Palpa op een professionele manier en met de nodige flexibiliteit. [Kelly, IT manager]

Project: 2018
Opdrachtgever: TravelNote (Development Dept.)
Type Opdracht: Consultancy & implementatie
Type Data: TravelNote ERP platform data