Carflow

Vertrouwen, competentie, engagement: samen kom je dan heel ver

Het Carflow dealer platform

Carflow is een performant CRM platform voor de automobielwereld, zowel voor dealers als voor fabrikanten (OEMs). Palpa en Carflow werken regelmatig samen, op diverse vlakken.

De eerste ontmoeting tussen Carflow en Palpa was kort, maar dat was voldoende om wederzijds vertrouwen te creëren en aan de slag te gaan voor een analyse opdracht bij de dealers.

Daarna volgde een samenwerking met een zeer strikte deadline en korte doorlooptijd: voor het autosalon van Januari 2018 wou men de OEMs een perfect zicht geven op de dagelijkse evolutie van opportuniteiten, offertes en bestellingen. Daarvoor creëerde Palpa tal van dashboards met Microsoft Power BI, gekoppeld aan databases in Azure. Tot grote tevredenheid, want de dashboards werden daarna nog regelmatig verder uitgebreid en worden nu nog steeds dagelijks gebruikt.

Een andere recente samenwerking betreft het maken van functionele specificaties voor nieuwe softwaremodules in het Carflow platform , ondermeer rond data reporting.

Met veel waardering en wederzijds respect werk ik met Kris (Palpa) samen. Zijn betrokkenheid en kennis van zaken geeft vertrouwen voor zowel Carflow als onze klanten. Eerlijk en competent, dat is Kris. Bedankt voor de leuke samenwerking. [Nick, Product & Account Manager Carflow]


Project: 2017-2018
Opdrachtgever: Carflow (CEO & Product Manager)
Type Opdracht: Consultancy & Power BI implementatie
Type Data: CRM-platform data